Home | Veiling | 2 Maas seats voor de Champions League wedstrijd Feyenoord v Sjachtar Donetsk d.d. 17 oktober 2017 om 20.45 uur

2 Maas seats voor de Champions League wedstrijd Feyenoord v Sjachtar Donetsk d.d. 17 oktober 2017 om 20.45 uur

2 Maasseats voor de Champions League wedstrijd Feyenoord – Sjachtar Donetsk op dinsdag 17 oktober 2017 om 20.45 uur inclusief 3 gangen diner voorafgaand aan de wedstijd en een parkeerkaart P3 voor het Maasgebouw.

 

Arrangement

Genieten van zakelijke luxe en toch dicht op het veld zitten?

Deze nieuwe zakelijke stoelen bevinden zich aan de lange zijde van De Kuip op de eerste ring. Onder de perstribune. Vanaf de Maasseats kunt u het gras haast ruiken en naar hartenlust proeven van de unieke voetbalsfeer die De Kuip zo kenmerkt.

Dichterbij kan niet!

Op de luxe stoelen van de Maas Seats zit u bijna letterlijk op het heilige gras van het beste veld van Nederland. Een unieke én comfortabele belevenis in de prachtige sfeer van De Kuip.

Voorafgaand aan de wedstrijd schuift u in Brasserie De Kuip aan voor een heerlijk driegangendiner, terwijl u hier na de wedstrijd van harte welkom bent om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten.

Na de wedstrijd kunt u ook kijken en luisteren naar een interview met een Feyenoord-speler en een live-registratie van de persconferentie. Bovendien maakt u iedere wedstrijd kans op een door de selectie gesigneerd wedstrijdshirt.

© 2019 - Alle rechten voorbehouden